AestheFill ·

1 minuta čtení

·

8. 9. 2023

Je nová revoluční výplň AestheFill tím tajemstvím věčné krásy, na které jsme čekali?

Přemýšleli jste někdy o tom, jestli existuje způsob, jak vrátit čas a zastavit stárnutí, aniž byste se uchýlili k invazivním zákrokům? Odpovědí může být právě inovativní tekutý lifting AestheFill, který naše klinika nabízí jako první v České republice. Čím se liší od výplní, které už znáte? Pojďme si o AestheFillu říct víc a prozkoumat, jestli jeho hlavní složka kyselina polymléčná je klíčem k odemknutí věčné krásy.

V čem je tak revoluční?

Na rozdíl od většiny anti-agingových ošetření neřeší jen důsledek, ale přímo základní příčiny stárnutí, zejména ztrátu kolagenu. Hlavní složkou AestheFillu je kyselina polymléčná, která je už mnoho let používána v medicíně k jiným než estetickým účelům. Tato složka je tedy ověřená a maximálně bezpečná. Kyselina polymléčná v pokožce velmi intenzivně stimuluje tvorbu kolagenu a pomáhá tak zvrátit známky stárnutí.

Proč je považován za jedno z nejvíce bezpečných ošetření?

Po aplikaci AestheFillu díky jeho čistému a biokompatibilnímu složení nehrozí téměř žádné alergické reakce, záněty, ani podráždění. Kyselina polymléčná se v těle po čase rozloží a postupně se přemění na oxid uhličitý a vodu. Tyto látky jsou pak z těla zcela vyloučeny a zanechají za sebou jen hladší, pevnější a omlazenou pokožku.

Proč věříme, že si tohle ošetření zamilujete?

Je to přesně to, co už dlouhé roky hledáme. Omlazující ošetření, díky kterému budete vypadat skvěle, aniž by měl někdo šanci poznat, čím to je. AestheFill nijak neovlivňuje mimiku a nehrozí u něj ani, že vám způsobí dojem objemného oteklého obličeje. Výsledky jsou tedy velmi přirozené a navíc dlouhodobé. AestheFill totiž vydrží výrazně déle než většina dermálních výplní a jeho efekt přetrvává až 2 roky.

 

AestheFill tedy splňuje veškeré důležité požadavky - bezpečnost, netoxické složení, účinnost i výdrž. Proto mu my říkáme jednoznačně YES!

A co vy? Řekněte YES a objednejte si svůj termín ošetření.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.