Ostatní ·

2 minuty čtení

·

15. 6. 2020

LASER V KOMBINACI S VÝPLNĚMI PRO LEPŠÍ PROŽITEK PŘI SEXU

S přibývajícím věkem dochází nejen k uvadání pokožky ve vaši tváři, ale i k ochabnutí v oblasti intimních partií, které s sebou přináší větší či menší nepříjemnosti.

Možná se u vás zcela nečekaně objevila stresová inkontinence nebo trpíte sníženou vaginální lubrikací či jste zaznamenala, že požitek při sexu už není takový jako byl dříve? Za pomoci vysoce sofistikovaného laserového ošetření, kdy se ošetřuje celý obvod pochvy a dále i malé stydké pysky a okolí vchodu pochvy a močové trubice, dochází ke zpevnění, vyhlazení a výraznému omlazení této oblasti. „Během ošetření se laserový paprsek rozstřeluje po obvodu celé pochvy a dochází tak k jejímu zúžení, zpevnění a zlepšení lubrikace," prozrazuje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

Laser ve spojení s kyselinou hyaluronovou

Laserové ošetření lze kombinovat i s aplikací kyseliny hyaluronové či plazmy, které se používají u vchodu poševního pro zlepšení lubrikace. „Plazma stejně jako laser regeneruje žlázky, které se nachází u vchodu poševního. Řídká kyselina hyaluronová zase zlepšuje hydrataci této oblasti, tedy i její pružnost," říká MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE. K celkovému vylepšení intimních partií přispívá i modelace velkých stydkých pysků, které s věkem přicházejí o plnost a elasticitu. Ideální výplní je hustější gel kyseliny hyaluronové.

Výsledkem všech těchto ošetření je znatelné omlazení a celkové zpevnění, které při sexu poctíte nejen vy, ale i váš partner.

Častý problém žen nejen ve vyšším věku

V případě stresové inkontinence, která se stále častěji objevuje i u mladších žen po porodu dítěte, je opět ideální podstoupit laserovou terapii. „Laser během ošetření zpevňuje přední stěnu poševní, a díky tomu přestane docházet k samovolnému úniku moči," vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE. Nebojte, nejste v tom sami! Podle nedávno zveřejněné studie trpí jenom u nás asi na 500 000 žen stresovou inkontinencí.

Odhoďte zbytečné zábrany! Vyřešit svá intimní trápení můžete snadno, rychle a bezbolestně za pomoci odborníků a moderních léčebných procedur.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.