Ostatní ·

1 minuta čtení

·

22. 6. 2020

ZBAVTE SE TETOVÁNÍ – HŘÍCHŮ MLÁDÍ A NEROZVÁŽNÝCH ROZHODNUTÍ!

Tetování je dnes sice společensky přijatelnou ozdobou těla, mnoho z nás ale zvolilo vzor, který neodolal času anebo nekonvenuje našemu současnému vkusu. Co s tím? Nový laserový přístroj StarWalker může být vytouženým řešením.

Nejmodernější laser StarWalker, kterým jako jediná klinika disponuje v ČR Klinika YES VISAGE, je ideální nástroj pro efektivní odstranění tetování. Velmi krátké pulsy intenzivního světla zcela neškodně projdou horními vrstvami pokožky, kde jsou pigmenty absorbovány.

Estetické ošetření s vysokým výkonem

Nový přístroj je díky vysoké energii QX MAX s technologií jednoho pulsu mnohem účinnější při odstraňování pigmentů než vícepulzní lasery. Může tak být zacíleno a odstraněno vícero hlouběji ležících pigmentů. Účinnost léčby je v rámci jedné aplikace maximalizována. Naopak riziko nežádoucích vedlejších účinků, jako je poškození tkáně, krvácení a změny vzhledu pokožky, je minimalizováno. Takže se opravdu není čeho bát.

Jak to vlastně funguje?

StarWalker vysílá velmi krátké pulsy, které rozbíjejí pigmenty tetování na menší částice, které jsou pak odstraněny imunitním systémem těla. Většina procedur trvá jen několik minut, ale obvykle je k úplnému odstranění tetování třeba větší množství aplikací. Aby byly z těla odstraněny i zbytky pigmentu, jsou zapotřebí mezi jednotlivými aplikacemi třítýdenní intervaly.

Pokud tedy vaše tělo zdobí tetování, které už vás netěší, anebo si chcete připravit prostor pro nové, vypravte se za odborníky na Kliniku YES VISAGE, kteří vás inkoustu zbaví rychle, efektivně a téměř bezbolestně.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.