Omlazení ·

2 minuty čtení

·

22. 6. 2020

4 KROKY K BEZCHYBNÉ PLETI BEZ JEHEL A SKALPELU

Chodíte pravidelně na kosmetiku, ale žádné větší výsledky nejsou na vaší pleti patrné? Pak vyzkoušejte čtyřkrokové přístrojové ošetření, které nemá v moderní estetické medicíně konkurenci. Je tím nejúčinnějším, co můžete své pleti pomocí neinvazivní techniky nabídnout.

Nechte svou pleť hýčkat za pomoci vysoce sofistikovaného moderního přístroje. Jedinečné čtyřkrokové ošetření YES Care pro vás vytvořili odborníci na estetickou medicínu, tak aby vaší pleti nabídli maximum, co se neinvazivní péče týká. „YES Care je velmi příjemná kosmetická pečující a preventivní procedura zahrnující 4 stupně péče, které důkladně vyčistí, zaktivují a vyživí pokožku podle typu a jejích potřeb,“ prozrazuje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

Krok za krokem

Nejdříve vaši pleť čeká důkladné hloubkové čištění ve spojení s oxygenoterapií. „Působení kyslíku neboli oxygenoterapie nastartuje regenerační procesy v pokožce. Aktivuje lymfatický systém a odplavování zplodin metabolismu,“ vysvětluje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

Pak vaši pleť čeká radiofrekvenční obnova kolagenu a elastinu. Jak to funguje? Radiofrekvenční vlny v hloubce pokožky tepelně stimulují produkci kolagenních a elastinových vláken, tím ji zpevňují a současně předchází tvorbě jemných vrásek.

Posledním krokem ke krásné pleti je ultrazvukové zapravení výživového séra plného aminokyselin, kyseliny hyaluronové, peptidů, vitamínů a dalších blahodárných látek. Ultrazvukové chvění umožní hlubší pronikání výživných sér a tím intenzivnější hydrataci a regeneraci pokožky.

Na závěr je pro vás připravena kolagenní maska, která pleť krásně zklidní, zvláční a oživí. Toužíte výsledný efekt ještě posílit? Pořiďte si na doma silnou dvojku v boji proti stárnutí pleti HYALURON ELIXIR a HYALURON ELIXIR SERUM, které pleti nabídnou intenzivní hydrataci a regeneraci zevnitř i zvenku.

Na co se můžete těšit?

Výsledkem ošetření YES Care  je svěžejší, celkově omlazená, hladší a pevnější pokožka s redukcí vrásek spolu s celkovou hydratací, oživením a sjednocením tónu pleti pro všechny věkové kategorie. To vše bez nutnosti využití vpichu a bez rekonvalescence.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.