Prevence ·

2 minuty čtení

·

7. 3. 2020

CHCETE ŽÍT DO 120 LET? (II. Část)

V první části tohoto článku jsme vás instruovali, jakým způsobem dokážete sami ovlivnit svou dlouhověkost a skvělou kondici vlastními silami a přičiněním. Dnes pro vás máme informace, které by ještě před pár lety zněly jak sci-fi a přitom se v současnosti začínají běžně aplikovat.

 

Klinika YES VISAGE patří mezi ojedinělá pracoviště v České republice, kde mají klienti na základě vyšetření možnost zjistit svůj skutečný biologický věk a zároveň ho ovlivnit pomocí na míru sestavených programů. Na počátku programu se klient podrobí vstupnímu diagnostickému procesu. Tato vyšetření zahrnují molekulární biologii a genetiku, charakterizují oxidační stres a mají prognostický význam. Závěrem tohoto procesu je individuální návrh na kompenzační léčbu nebo revitalizační program.

 

 

Klient pak absolvuje infuzní léčbu, která dokáže snížit biologický věk, zpomalit projevy stárnutí, snížit psychickou a fyzickou únavu, zvýšit výkonnost, ale i smyslové funkce. Klinika YES VISAGE pro své klienty nabízí infuzní terapie v na míru sestavených programech, které jsou zaměřené například na regeneraci a zpomalení stárnutí organismu a související dílčí problémy - nedostatek vitamínů, léčbu bolesti páteře, hydrataci a mineralizaci organismu, jaterní regeneraci, okysličení organismu, kognitivní deficit (problémy s pamětí), tinnitus (pískání v uších), rozšíření cév a další.

 

 

Všechny programy určí lékař na základě vstupního vyšetření, přičemž některé infúze vyžadují jen chvilkovou hospitalizaci klienta. Z lékařského hlediska je optimální absolvovat manažerský nebo anti-agingový program ve věku 35 let, a to i v případě, že člověk nemá zjevné zdravotní potíže. Komplexní vyšetření a následný program jsou však indikovány vždy, cítí-li se člověk více unaven, klesá-li jeho psychická a fyzická výkonnost, ztrácí-li chuť k životu a na sex, zhoršují-li se jeho smyslové funkce, prostorová představivost apod.

 

Je-li pro vás vlastní zdraví alespoň stejně tak důležité jako technický stav vašeho vozidlo, dopřejte i sobě alespoň jednou ročně kontrolu, která vám může zajistit ještě mnoho spokojených let v dobré kondici.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.