Omlazení ·

4 minuty čtení

·

21. 5. 2020

HYALURON ELIXIR SERUM: REVOLUČNÍ HYDRATACE PRO CELÉ TĚLO

 

Vyzkoušejte jedinečný hydratační a regenerační přípravek pro pokožku celého těla HYALURON ELIXIR SERUM, zajišťující nevídané výsledky. Spolu s HYALURON ELIXIREM jsou neporazitelnou dvojkou v boji proti stárnutí!

Kdo měl před několika málo měsíci možnost zaznamenat a také vyzkoušet hydratační zázrak Kliniky YES VISAGE – HYALURON ELIXIR, bude nadšený z přípravku určeného k ošetření pleti. HYALURON ELIXIR SERUM nejen hydratuje, ale i účinně regeneruje a výsledky jsou znát už po prvním použití. Je složené z velmi účinných anti-aging složek, které jsou vybrány tak, aby se jednotlivé komponenty podporovaly a doplňovaly. Výsledkem bude redukce až vyhlazení jemných vrásek, vypnutější pleť a především povrchová i hloubková rehydratace.

Proč právě kyselina HA?

Lidské tělo v nadpoloviční hmotnosti tvoří voda, není tedy žádným překvapením, že udržení dostatečné vlhkosti v pokožce a tkáních je velkým předpokladem k prodloužení mladistvého a zdravého vzhledu. Bohužel věkem se tato vlhkost vytrácí díky přirozenému úbytku kyseliny hyaluronové, jež je součástí všech životně důležitých tkání v těle. Prvními viditelnými známkami, které ztrátu kyseliny hyaluronové vykazují, jsou vrásky a ochablá pleť.

A právě jedinečné koncentrované bio-sérum s vysokým podílem kyseliny hyaluronové dokáže při pravidelném použití tyto problémy zmírnit či odstranit, a v případě mladé pleti působí jako efektivní prevence. „Kyselina hyaluronová je součástí celého organismu, nejvíce je jí, když se narodíme a postupně ubývá, i proto vznikají vrásky. Její užívání je důležité v každém věku tak, aby se vrásky vůbec nevytvořily. My v ordinacích estetických dermatologů ji doporučujeme při každé aplikaci výplní na bázi kyseliny hyaluronové, protože prodlouží jejich životnost. V kombinaci s přípravkem HYALURON ELIXIR pro vnitřní užití navíc zlepší stabilizaci výplní,“ říká přední dermatoložka, MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

Jak to, že je HYALURON ELIXIR SERUM tak účinné?

Neobsahuje jen kyselinu hyaluronovou, ale i vysokou koncentraci dalších účinných látek. Jmenovat můžeme především Matrixyl, látku na bázi unikátních peptidů, který dokáže zmenšit jemné vrásky až o 44,9 % za 2 měsíce a zároveň zvýšit elasticitu a tonus pokožky. Pokožku zklidňuje a hydratuje také biosacharidová guma, aktivní látka s okamžitým i dlouhodobým hydratačním účinkem, která dodává pokožce hladkost a jemnost tím, že v nejvrchnější vrstvě vytvoří jemný film. Regeneraci a zvýšení hydratace zajišťuje allantoin a na mimické vrásky působí neuropeptid, jež je bezpečnější než injekce krásy. Zabraňuje vzniku jemných mimických vrásek na obličeji, tím, že zabraňuje průniku sodíku do jemných mimických svalů.

Jak ideálně použít

Bio-sérum aplikujte vždy čistýma rukama na čistou, umytou pleť, která je připravena absorbovat vysoké množství regeneračních a hydratačních látek. Na obličej, dekolt nebo kdekoliv na těle naneste malé množství bio-séra a jemně vmasírujte krouživým pohybem do pokožky, aby se vstřebalo maximální množství. Nejúčinnější je pokožkovou masáž provádět při pokojové teplotě 22-25°C, při které je pokožka otevřená, relaxovaná a přijme vše, co jí nabídnete. Po absorbování můžete použít krém, nebo make-up.

HYALURON ELIXIR SERUM je unikátní nejen složením, použitím pro celé tělo, ale i pro možnost využití v tandemu s HYALURON ELIXIREM. Díky tomuto spojení a vzájemnému posílení můžete omlazení, hydrataci a oživení celého organismu – a pleti zvlášť – pozorovat ještě rychleji a s větším efektem. Pravidelné používání těchto dvou přípravků přináší v krátké době viditelné výsledky. Optimální je jejich použití v každodenním rituálu, jako třeba zubní kartáček s pastou. A čas přestane být vaším nepřítelem.

Váš oblíbený produkt HYALURON ELIXIR SERUM se umístil na třetí příčce v renomované anketě Kosmetické hvězdy, kterou pořádal nejčtenější český portál Proženy.cz. 

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.