Omlazení ·

2 minuty čtení

·

15. 6. 2020

KRÁSA UTKANÁ Z NITÍ

Ztrácí vaše tvář pevné kontury a objem? Pak je nejvyšší čas zapřemýšlet nad výraznějším omlazením. Nebojte, skalpel není jediné řešení. Pozvednout svou krásu můžete i za pomoci niťového liftingu.

S přibývajícími léty pleť pomalu povadá a vaše tvář přichází o pevné kontury a ztrácí na objemu. Na vině je úbytek měkkých tkání, ale i kostní hmoty. Stárnutí pokožky se netýká pouze obličeje, ale projevuje se výrazněji i na krku, bradě, dekoltu i na dalších partiích těla.

Toužíte s tím něco udělat? Vzepřete se času i gravitaci a svěřte se do rukou odborníků estetické dermatologie. Na základě vašich požadavků, stavu vaší pokožky, věku, ale i vašemu zdravotnímu stavu vám lékař doporučí nejvhodnější řešení. A právě kvalita pokožky je rozhodující. Pokud je podkoží příliš tenké, není možné nitě kvalitně uchytit. Navíc by mohly prosvítat. Proto je vstupní konzultace nezbytná.

Nejen k omlazení tváře

Jde o moderní, vysoce efektivní a zároveň šetrnou metodu, která oddaluje nutnost chirurgického liftingu obličeje. Umí tvarovat kontury obličeje, pozvednout ústní koutky, obočí i tváře. Zbaví vás uvolněné kůže pod bradou a vyřeší ochablou a povislou kůži kdekoliv na těle – třeba i na pažích, na stehnech, nad koleny, na břiše, apod. „Zákrok je šetrný a bezbolestný. Na tváři se nejdříve vyznačí místa, kam se mezonitě budou aplikovat. Místo vstupu se znecitliví pomocí anestetika a až poté dochází k samotnému zavedení mezonitě pouze za pomoci jehličky v podobě mikrotenké duté kanyly,“ popisuje miniinvazivní zákrok lékařka estetické medicíny MUDr. Eva Urbánková z Kliniky YES VISAGE. Nitě mají kromě liftingového efektu ještě další příjemný bonus - zlepšují tonus, texturu, barvu a hydrataci pleti.

Celkové omlazení během jednoho zákroku

Během jednoho zákroku lze ošetřit několik oblastí obličeje najednou nebo naopak separovaně ošetřit jen jednu oblast tváře. Záleží na stavu a potřebách vaší pokožky. Skvělé je, že výrazné omlazení je viditelné okamžitě po zákroku. V závislosti na typu použité niťové techniky vyžaduje jen krátkou či žádnou rekonvalescenci. Tudíž vás nevyřadí z běžného života. Nitě se vstřebají zhruba po osmi až deseti měsících. Ovšem výsledný efekt přetrvává rok i déle. Pak je možné zákrok znovu opakovat. Pokud chcete výsledný efekt prodloužit na maximum je dobré doplňovat kyselinu hyaluronovou vnitřně i zevně. Vyzkoušejte silnou dvojku v boji proti stárnutí pokožky HYALURON ELIXIR a HYALURON ELIXIR SERUM.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.