Omlazení ·

3 minuty čtení

·

15. 6. 2020

NEZÁLEŽÍ NA TOM, KOLIK JE VÁM LET. OMLÁDNOUT MŮŽETE V KAŽDÉM VĚKU!

Věk je jedna věc a stav vaší pokožky věc druhá. Neplatí, že ve třiceti máme všechny stejnou pleť a trápí nás ty samé problémy. Na vině je genetika, životní styl, ale i to, jak se o svou pleť staráme. Svěřte se tedy do rukou profesionálů a péči šité na míru.

Existují řešení, která fungují ve spojení s další péčí v každém věku. Ideální prevencí vrásek v oblasti čela a kolem očí, které se objevují už ve třiceti, jsou injekce krásy. Ty však skvěle funguje i ve vyšším věku, kdy zamezují dalšímu prohlubování vrásek. Také Laser Fotona SP Dynamis PRO, který nabízí unikátní 4D omlazení pleti s velmi výrazným liftingovým efektem, umí divy bez ohledu na to, zda je vám padesát či méně.

Vše začíná ve třiceti

Možná už jste v zrcadle zpozorovaly první vrásky na čele, kolem očí či kruhy pod očima. Pokud chcete krásu a mládí své pleti zachovat co nejdéle, je dobré svěřit se do rukou odborníků už teď. Ošetření vlastní plazmou je ideální volbou. Vylepšuje kvalitu pokožky a působí jako výborná prevence stárnutí pleti. Skvěle funguje i tělu vlastní kyselina hyaluronová, která intenzivně hydratuje a umí si poradit i s kruhy pod očima. Ideální je nabídnout pleti obojí v rámci jedné aplikace. „Vyzkoušejte intenzivní ošetření za pomoci plazmy bohaté na krevní destičky v kombinaci s kyselinou hyaluronovou. Poskytnete tak pokožce hydrataci, regeneraci a omlazení v jednom kroku, rychlou a zcela přirozenou cestou," vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky Yes Visage.

Na plné obrátky ve čtyřiceti

Zvládat rodinu, kariéru a přitom být stále tou krásnou okouzlující bytostí, není vůbec lehké. Zvláště, když všechen ten shon se nesmazatelně zapisuje do vaší tváře. Vrásky se objevují nejen na čele a kolem očí, ale mezi obočím a kolem úst. Hoďte své pleti záchranný kruh za pomoci ošetření tělu vlastní kyselinou hyaluronovou. V případě, že vaše pleť uvadá rychleji než byste chtěli - nosoretní vrásky jsou hlubší a koutky úst začínají klesat směrem dolů, vsaďte 4D omlazení laserem nebo na niťový lifting. Niťové liftingy jsou řešeny pouze jehlami bez nutnosti skalpelu a dlouhého zotavování. Neviditelné nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný omlazený obličej.

Ve skvělé kondici i v padesáti

Konečně máte opět více času na sebe. Využijte toho, a kromě tváře se nyní více zaměřte i na dekolt, hřbety rukou a krk. I zde pokožka stárne a v tomto věku rychleji než kdykoliv předtím. „Kombinace laseru a kyseliny hyaluronové, plazmy či botulotoxinu je v současnosti nejúčinnější omlazovací technikou," prozrazuje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky Yes Visage.

Podstatně snazší je udržovat pleť v kondici trpělivou dlouhodobou péčí dermatologů pomocí neinvazivních a miniinvazivních zákroků, než následně rekonstruovat to, co se léta zanedbávalo. „Pokud je však po čtyřicítce a padesátce už výkonů potřeba, jde nejčastěji o operace očních víček a různé typy liftingů, od těch niťových až po ty řešené skalpelem. Pouhé odstranění padajících víček dokáže omladit obličej až o 10 let," vysvětluje primář plastické chirurgie z Kliniky Yes Visage.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.