Hubnutí ·

2 minuty čtení

·

7. 3. 2020

OHNĚM A LEDEM PROTI TUKOVÝM POLŠTÁŘKŮM

Kde zdravá strava a pohyb nestačí, je zapotřebí povolat do boje silnější zbraně. Naštěstí moderní estetická medicína nabízí hned několik způsobí, jak zatočit s přebytečným tukem i celulitidou.

 

 

Léto se pomalu blíží a spolu s ním také plavková sezóna. Dávno pryč jsou časy, kdy jste si vybírali plavky podle trendy střihu a barvy. S přibývajícími léty prostě některé partie stávkují a je stále těžší je dostat do požadované podoby. Proto vás dnes spíše než trendy styl zajímá, zda plavky umí zeštíhlit, stáhnout a pozdvihnout. Zkuste to letos jinak a svěřte se do rukou profesionálů z Kliniky YES VISAGE. Zatočte s tukovými polštářky za pomocí těch nejúčinějších procedur! Vyzkoušet můžete kryolipolízu nebo laserovou liposukci SlimLipo, které ledem a ohněm efektivně bojují s nahromaděným tukem. Jak fungují?

 

 

 

 

Kryolipolíza

Jak už sám název napovídá, tato metoda bojuje s tukem pomocí chladu. Unikátní přístroj doslova zmrazí tukové buňky v problematických partiích, ty následně odumírají a bílé krvinky je pak vyloučí z těla ven. Jde o neinvazivní a zcela bezbolestný zákrok, s výsledkem, který je trvalý a srovnatelný s klasickou liposukcí.

Pro koho se hodí?

Pro každého, kdo chce rychle, efektivně a bezbolestně redukovat tuk v problematických partiích. Už při první aplikaci dochází k úbytku minimálně 25 % tukové tkáně v ošetřené oblasti. Velkou výhodou je, že zákrok nevyžaduje žádnou rekonvalescenci ani nošení kompresivního prádla.

 

 

 

SlimLipo

Zcela opačně na to jde laserová liposukce. Za pomoci tepla dokáže v podstatě rozpustit přebytečný tuk, a to i na místech, kde ani cvičení ani strava nezabírají. Jde o nejvyhledávanější a zároveň nejúčinnější metodu trvalého odstranění tuku. Během zákroku nejen uberete na objemu, ale díky působení laseru se kůže dokonale stáhne, bude pevnější a vypnutější. To potvrzuje i specialista na tumescenční a laserové liposukční techniky MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky YES VISAGE: „Velkou výhodou liposukce SlimLipo je to, že předchází vzniku nerovností a kožních převisů, jako jediná liposukce zároveň stahuje a vypíná pokožku a také klientku čeká minimální rekonvalescence po zákroku."

Pro koho se hodí?

Nabízí rychlé a bezbolestné řešení hned několika trápení najednou, a to bez nutnosti narkózy a hospitalizace. Již druhý či třetí den po zákroku můžete normálně fungovat. Kromě modelace problematických partií si umí poradit i s celulitidou. Aplikovat se dá téměř všude, od lýtek, přes břicho až po podbradek.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.