Omlazení ·

2 minuty čtení

·

15. 6. 2020

PLAZMA JAKO TĚLU VLASTNÍ OMLAZUJÍCÍ MATERIÁL

Věděli jste, že „elixír mládí“ je ukrytý v každém z nás? Přesněji řečeno v naší krvi. Vyzkoušejte stále oblíbenější ošetření s jedinečnými omlazujícími účinky!

Plazmalifting neboli omlazení vlastní plazmou je velice účinná metoda sloužící k regeneraci kožních buněk. Zbaví vaši tvář viditelných projevů stárnutí, vyhladí pokožku, zjemní vrásky a nejen to. Kromě omlazení pleti dokáže významně pomoci při regeneraci jizev, které zůstaly na pokožce například po prodělaném akné. Jak už sám název napovídá, tajemství tohoto ošetření je skryto v tělu vlastním materiálu – krevní plazmě.

Nechte zazářit vaše mladší JÁ!

Ano, během plazmaliftingu se skutečně využívá vaše vlastní krev, respektive její část – krevní plazma. Ta obsahuje krevní destičky, růstové faktory, bílé krvinky, ale hlavně kmenové buňky, které nejlépe pomáhají nastartovat proces omlazení, a to zcela přirozenou cestou. Dá se říci, že po aplikaci plazmy vaše tělo opět funguje v módu „mladšího já“.

Nemusíte mít obavy, po jejím odebrání vám rozhodně nic nehrozí. Plazma sice představuje 55 % naší krve, ale odebírá se jen tolik, kolik je potřeba na zákrok, což bývá kolem 10 ml maximálně. Navíc, po odebrání je tělo samo schopné si plazmu opět rychle obnovit.

Krok za krokem

Plazmalifting je jednou z nejprogresivnějších metod využívajících PRP – plazmy bohaté na trombocyty. Lékař nejprve klientovi odebere malé množství krve, tu smísí s patentovanou gelovou látkou a ve speciálním přístroji za vysoké frekvence nechá odstředit plazmu od krve. Výslednou látku pak využije jako výplňový materiál. Před samotnou aplikací se ošetřovaná oblast znecitliví pomocí anestetické masti, aby celý zákrok byl zcela bezbolestný.

Jak dlouho efekt vydrží?

Slovy odborníka na estetickou medicínu MUDr. Barbory Brezové z Kliniky YES VISAGE : „Toto ošetření je dobré opakovat dvakrát až třikrát, ve dvouměsíčních intervalech. Potom omlazující efekt vydrží až jeden rok.“ Celkové omlazení pokožky můžete doma podpořit i pravidelnou péči zvenku i zevnitř za pomoci pleťového séra HYALURON ELIXIR SERUM a kapek výživového doplňku HYALURON ELIXIR.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.