estetická chirurgie ·

3 minuty čtení

·

13. 3. 2024

Tajemství mladistvého vzhledu celebrit odhaleno: Deep plane facelift, aktuálně největší trend mezi anti-aging zákroky

Říkáte si, jak to dělají, že stále vypadají tak mladě? Když se podíváme na fotky mnoha známých osobností, tak to vypadá, že snad našli způsob, jak zastavit čas. Čím dál víc z nich, ale začíná otevřeně mluvit o zákrocích, které podstoupili a jeden pojem se v těchto souvislostech skloňuje častěji než jiné, a to deep plane facelift. 

Zajímá vás, v čem je tento druh faceliftu jiný a proč získává takovou popularitu? Tak rozhodně čtěte dál. 

Není facelift jako facelift

Existuje mnoho metod, kterými lze obličej omladit, pozvednout, vypnout a zbavit známek stárnutí, jen některé z nich ale přináší opravdu přirozené a dlouhotrvající výsledky. Postupy aplikované při faceliftu prošly v posledních desetiletích velkým vývojem a výrazně se zdokonalily.  Dříve se při faceliftu napínala jen samotná pokožka, což často vedlo k nepřirozeným výsledkům a mnoho lidí má kvůli tomu z faceliftu dodnes obavy. Dnes už se ale používají modernější techniky a pracuje se s hlubšími vrstvami. Cílem není obličej co nejvíce napnout, ale působit mladistvě, přirozeně a odpočatě.  To čemu v současné době říkáme facelift, je vlastně tzv. SMAS facelift, při kterém se kromě pokožky povytáhne a zpevní i povrchová svalově-vazivová vrstva tkání. Díky tomu jsou výsledky nejen výrazně přirozenější, ale i dlouhodobější než u starších technik.  Při deep plane faceliftu pak chirurg pracuje ještě hlouběji na úrovni, která se nachází pod SMAS vrstvou. 

Jedná se o pokročilou techniku, kterou se zabývá jen hrstka plastických chirurgů. Jsme hrdí, že v našem lékařském týmu takové odborníky máme a můžete se tak i vy na naší klinice nechat zkrášlovat na stejné úrovni jako světové celebrity. 

Jednorázový zákrok s dlouhodobým výsledkem

Dalším z důvodů, proč se nyní facelifty dostávají mezi nejvyhledávanější zákroky, je jejich dlouhodobý efekt, narozdíl od neinvazivních ošetření, u kterých účinek často vydrží jen několik měsíců. Obzvlášť v porovnání s výplněmi vám také pomohou získat přirozenější výsledek. Při faceliftu totiž neměníme tvar obličej, jen vše “vracíme” na své místo. Výplně jsou úžasný pomocník v udržování mladistvého vzhledu, ale mají své limity. Pokud jsou tyto limity přesaženy, mohou nám esteticky naopak uškodit. Když se to s výplněmi přežene, obličej pak může působit otekle, naducaně a nepřirozeně. Po správně provedeném faceliftu vás v zrcadle znovu přivítá vaše mladší já, ne zcela jiný člověk. Nespornou výhodou je i fakt, že s vámi toto mladší já zůstane mnoho let. Můžeme říct, že při deep plane face liftu efekt přetrvá přibližně 10-15 let. 

Převezměte kontrolu nad stárnutím

Stárnutí se týká nás všech. V určitém věku kůže začne ztrácet svou elasticitu, vrásky se prohlubují, pokožka ochabuje a s ní často i naše sebevědomí. Cítit se dobře a udržovat si mladistvý vzhled už dávno není jen výsadou celebrit. Estetické zákroky na špičkové úrovni jsou dostupné komukoli, kdo o ně projeví zájem. Pokud chcete i vy umazat ze své tváře pár let, neváhejte a objednejte se na osobní konzultaci. Každý člověk je jedinečný, stárne jiným způsobem a má jiné požadavky, na to berou naši plastičtí chirurgové ohled a doporučí vámi ten nejvhodnější zákrok, který splní vaše očekávání.  

 A věřte nám, že po faceliftu budete nejen mladší vypadat, ale budete se tak i cítit!  

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.