Omlazení ·

1 minuta čtení

·

18. 9. 2020

VIDITELNÝ LIFTING ZA 15 MINUT!

Vsaďte na vyzkoušený trik celebrit, které si unikátní masku s aktivním karbonem oblíbily a aplikují ji vždy, když rychle potřebují vypadat perfektně.

Trápí vás vrásky a povadlá pokožka? Už dlouho svádíte ne zcela úspěšně boj s akné a rozšířenými póry? Kliniky YES VISAGE představuje V CARBON System - první protivráskovou masku s peelingovým efektem s obsahem aktivního karbonu, která má jedinečné exfoliační, čisticí, regenerační a liftingové schopnosti.

 

Dokonalá pleť

Pozvedněte krásu své pleti a dopřejte ji jedinečnou péči za pomoci přípravků V CARBON FILM a V CARBON SPRAY. „Karbonová maska je neinvazivní, rychlá a bezbolestná metoda, bez následné rekonvalescence. Pleť hloubkově vyčistí, stáhne póry, odstraňuje černé tečky, pleť barevně sjednotí, redukuje pigmentové skvrny, vyhlazuje jemné linky a povrchové nerovnosti,“ prozrazuje specialistka na estetickou a anti-agingovou medicínu z Kliniky YES VISAGE. Hodí se pro všechny typy pleti bez ohledu na to kolik je vám let. „Navíc díky antibakteriálnímu účinku je velmi efektivní také v léčbě akné,“ doplňuje lékařka. Lze ji aplikovat na obličej, krk, dekolt, záda či ruce.

 

V čem je ukrytá její síla?

Díky aktivnímu karbonu, ovocným kyselinám, ferulové, mandlové a mléčné, a antioxidantům jako je extrakt z lékořice a černého zázvoru dokáže neinvazivní ošetření pleti V Carbon systém redukovat jemné linky a vrásky, rozšířené póry, akné či jizvy. Současně efektivně odstraňuje odumřelé kožní buňky, čistí póry, redukuje černé tečky, stimuluje kolagenová vlákna a výrazně zlepšuje texturu pleti. To vše zvládne během 15 minut. Proto je ideální volbou nejen před důležitou událostí, na které chcete zazářit, ale vždy když vaše pleť potřebuje rychlou intenzivní vzpruhu.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.