Ostatní ·

2 minuty čtení

·

22. 5. 2020

ZAHOĎTE ŽILETKU A ZBAVTE SE NECHTĚNÝCH CHLOUPKŮ JEDNOU PRO VŽDY!

Kdo by nechtěl mít dokonale hladkou pokožku bez jediného chloupku? Jenže běžně dostupné metody jako žiletka, vosk či nejrůznější epilační strojky fungují jen dočasně! Zbavte se chloupků natrvalo díky laserové epilaci.

 

Zmiňované klasické způsoby odstranění chloupků jsou jednak dočasné a jednak bolestivé. V případě žiletky sice o bolesti během holení mluvit nelze, jste-li zruční a nepořežete se, nicméně už druhý den chloupky opět začínají růst. U zbývajících metod hladká pokožka vydrží déle, ale rozhodně ne natrvalo. Navíc často se na pokožce vlivem podráždění objevují nepříjemné vyrážky, zarudnutí či zarůstající chloupky. Proč se tedy trápit, když je možné zbavit se nechtěné ozdoby jednou pro vždy za pomoci laserové epilace?!

Není laser jako laser

Běžné laserové epilace jsou do jisté míry účinné, ale mají svá omezení s ohledem na fototyp – barvu pleti, barvu vlasů a tloušťku ochlupení. Zkrátka u někoho fungují a u někoho bohužel ne. Jedině v případě epilace vysokovýkonnostním lékařským laserem je možné spolehlivě odstranit chloupky u všech fototypů, a dokonce i jemnější ochlupení. Tato průkopnická, patentovaná technologie byla vyhodnocena jako neúčinnější depilační ošetření současnosti.

Jak funguje?

Zajímá vás, co se děje s každým chloupkem během ošetření? „Laser funguje na principu akumulace energie a tepla v barvě chloupku, přímo ve vlasové cibulce. Jestliže se vlas nachází v růstové fázi a cibulka je blízko zárodečné tkáně, dojde k tepelnému zničení cibulky a v tomto místě již chloupek neporoste,“ vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky Yes Visage. Chloupky však rostou v cyklech, a proto je třeba po šesti týdnech ošetření zopakovat, aby postupně došlo k úplné redukci ochlupení.

 

Pro koho je ideální?

Pro každého, kdo se chce nastálo zbavit nežádoucího ochlupení. Díky aplikačním hlavicím lze laserem ošetřovat jak malé plochy, tak i velké oblasti. Vysokovýkonnostní lékařský epilační laser vás spolehlivě zbaví chloupků ze všech částí těla včetně obličeje, zad, hrudi, nohou, oblasti třísel a podpaží, a to s výrazně lepšími výsledky než doposud využívané standardní epilační lasery. Nemusíte se bát, ošetření není bolestivé. Nezabere vám více než 15 – 30 minut v závislosti na rozsahu ošetřované plochy. Následně je pak dobré pokožce dopřát důkladnou hydrataci, regeneraci a fotoprotekci.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.