Křečové žíly ·

2 minuty čtení

·

22. 2. 2021

ZBAVTE SE KŘEČOVÝCH ŽIL BĚHEM PAUZY NA OBĚD!

Pokud chcete své letité trápení vyřešit snadno, rychle a bezbolestně, vyzkoušejte unikátní metodu VenaSeal. 

Celý zákrok trvá přibližně dvacet minut, je bezbolestný a provádí se za plného vědomí klienta. Ten po zákroku odchází bez problému domů a nemusí dodržovat žádný speciální režim, ani nosit kompresivní punčochy. Může se vrátit hned ke svým každodenním aktivitám.

 

Ptáte se, proč zrovna vy?

Nebojte, nejste v tom sami. Dle studie trápí tento problém 30 až 60 % populace. Nejlehčí forma křečových žil tzv. metličkovité varixy se vyskytují téměř u každého druhého člověka. Závažnější podoba křečových žil postihuje asi 30 % dospělých. Samozřejmě záleží na věku i pohlaví. S přibývajícími roky je toto onemocnění mnohem častější, a to zejména u žen.

Důvodů, proč se křečové žíly objevují, je hned několik – genetika, sedavé zaměstnání nebo práce, kdy jste celý den na nohou. Důležitým měřítkem je také životní styl, obezita, strava a málo pohybu.

Řešení však existuje. Nebolí a nebudete vyřazeni z aktivního života po několik týdnů. Tedy, pokud své nohy svěříte do péče soukromé kliniky a moderní léčby.

Metoda VenaSeal

Jak už bylo řečeno, jde o snadnou, rychlou a bezbolestnou metodu, kdy se nemocná žíla uzavře za pomoci speciálního žilního lepidla. Není však lepidlo jako lepidlo. A právě certifikované lepidlo VenaSeal z USA s prokázanými jedinečnými výsledky na mnoha tisících pacientech na celém světě, patří k tomu nejlepšímu na trhu. „Kromě jiného k jeho přednostem patří i perfektní manipulace, přesnější dávkování a umístění do postižené žíly,“ prozrazuje z vlastní zkušenosti docent MUDr. Peter Baláž, cévní chirurg z Kliniky YES VISAGE. Navíc jeho účinnost v uzávěru nemocné žíly je mimořádná – je to 95 až 97 % v pěti letech.

Pro koho je tato metoda vhodná?

Hodí se pro všechny, kteří se chtějí efektivně zbavit křečových žil a nechtějí být na dlouho vyřazeni z aktivního a pracovního života. Je možnou volbou i pro ty, kteří nechtějí nebo nemohou podstoupit zákrok v narkóze. „Co se samotného onemocnění týká, je možné takto účinně řešit křečové žíly na podkladě onemocnění povrchového žilního systému,“ vysvětluje docent MUDr. Peter Baláž. Pokud patříte právě do této skupiny, může být metoda VenaSeal to pravé řešení pro vás.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.