Prevence ·

2 minuty čtení

·

21. 5. 2020

JARNÍ RESTART

Po dlouhé zimě je třeba načerpat novou energii. Nedostatek slunce a méně pohybu udělali své. Nastartujte ozdravné procesy v těle za pomoci jedinečných procedur.

Povolený doping

Vitamín C je silný antioxidant, který je velmi důležitý pro správné fungování našeho organismu s prokázanými pozitivními účinky na náš imunitní systém. Lidský organismus si jej však nedokáže vytvořit. Proto je odkázaný na jeho příjem z jídla, především z ovoce a zeleniny. Tento příjem je určitě důležitý, avšak většinou nedostačující. Při jakékoliv zvýšené psychické či fyzické zátěži, stresu, při onemocněních nebo při akutních a chronických zánětlivých či nádorových onemocněních dochází ke značnému zvýšení spotřeby tohoto vitamínu. Vyzkoušejte infuzní terapii vitamínu C nebo některý z managerských a anti-agingových programů, které jsou zaměřené na prevenci civilizační chorob a stárnutí.

Sbohem celulitido

Ke správné cirkulaci tekutin a odvodu škodlivých látek z těla slouží právě lymfatický systém. Je-li správně funkční, protékají přes něj denně asi 4 litry tekutin. Pokud je však tento systém narušený, dochází k zadržování tekutin, tukových buněk, tvorbě celulitidy, otokům a narůstání celkové únavy. Dejte sbohem otokům, hromadění tuku, křečovým žilám a celulitidě! Vsaďte na moderní mezoterapii či Vacupress.

Tělu vlastní

S důkladnou regenerací o omlazením si dokáže poradit naše tělo i samo. Nastavte ho znovu do „režimu mladého těla“. Tajemstvím mládí  plazmaliftingu je naše vlastní krev, respektive její část - krevní plazma. Ta obsahuje růstové faktory, krevní destičky, bílé krvinky a kmenové buňky, navíc tělu vlastní, které pokožku regenerují a startují tak procesy omlazení zcela přirozenou cestou. Pokud plazmu obohatíme o kyselinu hyaluronovu získáme pro svou pleť jedinečný omlazující elixír. „Gel kyseliny hyaluronové vytváří příznivější prostředí v mezibuněčném prostoru, dalo by se říct živnou půdu pro buňky, které pak mohou lépe produkovat kolagenní vlákna. Na rozdíl od ošetření samotnou plazmou, kdy bylo třeba čekat na výsledek několik měsíců, je v tomto případě efekt viditelný okamžitě," vysvětluje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.