konzultace ·

2 minuty čtení

·

28. 4. 2022

Nohy bez křečových žil již za půl hodiny

Ráda byste také nosila kratší sukně či šortky, ale vždy to nakonec zavrhnete, protože vaše nohy zdobí nevzhledné křečové žíly?
Dle studie trápí problém křečových žil 30 až 60 % populace. Nejlehčí forma křečových žil, tzv. metličkovité varixy, se vyskytuje téměř u každého druhého člověka. Závažnější forma křečových žil postihuje asi 30 % dospělých. Při zanedbání péče o křečové žíly může dojít k mnoha komplikacím, například k zánětu povrchového žilního systému a v krajních případech pak k rozvoji kožních změn až bércového vředu a nebezpečných krevních sraženin.

 

 

Nebojte se, řešení existuje! Nebolí, neobjeví se krevní podlitiny a ani nebudete vyřazeni z aktivního života po několik týdnů. Tedy pokud nezvolíte klasické konzervativní chirurgické řešení s celkovou narkózou, pobytem v nemocnici a dlouhou rekonvalescencí, které nabízí většina nemocnic.

 

Svěřte raději své nohy do rukou cévních specialistů z Kliniky YES VISAGE. Nabízejí nejširší portfolio moderních metod k odstranění křečových žil. Klientovi tak dokážou vybrat na míru takovou metodu, která je pro něj nejvhodnější, ale zároveň i nejkomfortnější. Samozřejmostí je vždy výkon ambulantní, bez nutnosti pobytu v nemocnici a s minimální nebo žádnou rekonvalescencí.

 

 

„Na klinice YES VISAGE řešíme všechny formy křečových žil. V nabídce kliniky tak naleznete řešení na metličkové a retikulární varixy pomocí aplikace sklerotizační pěny či roztoku nebo laseroterapie. K léčbě kmenových varixů jsou pak ideálními moderními metodami radiofrekvenční či laserové odstraněníminiflebektomie nebo metody žilního lepidla," prozrazuje cévní chirurg doc. MUDr. Peter Baláž, PhD, FEBS, MHA.

„Všechny tyto moderní postupy spojuje jedna zásadní výhoda a tou je šetrnost zákroku a související minimální či žádná rekonvalescence. Ošetření tedy nijak neovlivní váš běžný život," doplňuje cévní chirurg MUDr. Marek Šlais. Oba jmenovaní lékaři jsou vyhledávaná špička v oboru s mnohaletými zkušenostmi s moderním a komfortním řešením všech forem křečových žil.

Konkrétní alternativy zákroku, cenový plán a dokonalou ucelenou představu o výsledném efektu s vámi proberou individuálně na míru dle vašich požadavků. Objednejte se na nezávaznou konzultaci a zjistěte, jak jednoduché a komfortní může být zbavit se křečových žil jednou provždy. Více informací na www.yesvisage.cz/zily

 

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.