Omlazení ·

2 minuty čtení

·

1. 3. 2021

TRENDY V ESTETICKÉ MEDICÍNĚ

Zájem o estetickou medicínu a plastickou chirurgii v poslední letech významně roste. Ruku v ruce s tím však rostou i požadavky a přání klientů, kteří jednoznačně dávají přednost nejmodernějším technologiím i postupům. Jaké to jsou?

Jednoznačným trendem v estetické medicíně jsou zákroky, které nabízejí maximální efekt bez nutnosti dlouhé rekonvalescence. Proto se do popředí dostávají moderní technologie, zejména pak nové lasery. Ty nejlepší a nejvýkonnější dokážou kromě běžných zákroků neinvazivně, a přesto viditelně omladit pleť, šetrně ale efektivně řešit problém chrápání či stresovou inkontinenci a mnoho dalšího.

 

 

Na tuk šetrně ale efektivně

Stejně tak mezi liposukcemi jednoznačně vede laserová liposukce SlimLipo. Jde o nejmodernější a nejšetrnější ambulantní techniku, která je bezbolestná a velmi efektivně odstraňuje nadbytečný tuk. Zároveň se kůže v místě ošetření krásně stáhne, vypne a získá zpět ztracenou elasticitu. Díky tomu se minimalizuje vznik jakýchkoliv nerovností a kožních převisů. K neméně podstatné výhodě této metody patří i rekonvalescence, která je díky šetrnosti zákroku zkrácená na minimum.

 

 

Jen s minimální jizvou

Ovšem nejen nové technologie ale i nové postupy, materiály a techniky výrazně posouvají estetickou medicínu vpřed. „Například dnes lze u nás na klinice, která je předním specialistou na plastiku prsou, zvětšit prsa za pomoci implantátů tak, že jizva spojená se zákrokem nepřesahuje 3 cm, což je podstatně méně oproti standardním metodám,“ prozrazuje marketingový ředitel Michal Tvrdý z Kliniky YES VISAGE. Vybrat si můžete i moderní odlehčené či implantáty s takovou viskozitou, která se přizpůsobují poloze těla a působí zcela přirozeně jako prsa vlastní.

 

 

Maximální efekt bez zdlouhavé rekonvalescence

V oblasti omlazení tváře za pomoci faceliftingu je možné nyní podstoupit unikátní metodu YES FastLift. „Jde o šetrnější zákrok, který nabízí srovnatelný výsledek s radikálnější metodou faceliftingu. Zároveň umožňuje dřívější návrat do běžného života díky kratší rekonvalescenci,“ prozrazuje primář plastické chirurgie z Kliniky YES VISAGE. YES FastLift je minimálně invazivní zákrok bez celkové anestezie, bez dlouhého hojení a nutnosti obvazů, ale s výrazným omlazujícím efektem.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.