Hubnutí ·

2 minuty čtení

·

28. 4. 2022

VYSNĚNÁ KRÁSA: NOS JAKO TRAUMA Z DĚTSTVÍ

Naše klinika se stala hrdým partnerem pořadu TV PRIMA Vysněná krása. V osmi dílech tak naši specialisté velkou měrou přispěli k tomu, aby se díky vysněným estetickým zákrokům zbavili trápení a mindráků a s novým vzhledem mohli vykročit do nového, lepšího života.

 

Hlavní aktérkou 2. dílu Vysněné krásy se stala čtyřiatřicetiletá strážnice městské policie Monika Šestáková. Do pořadu se přihlásila sama. Uvědomila si totiž, že by se konečně mohla zbavit problému, který jí trápí už od puberty. I když nos má už od narození, vadit jí začal až v pubertě. Každý pohled do zrcadla jí připomínal otce alkoholika, který trýznil její rodinu a kterému se podobat nechce.

 

 

Moniku trauma z dětství pronásledovalo neustále. Nepomohlo ani to, když sama založila rodinu. Našla si hodného manžela Aleše, porodila mu dva syny – Denise a Adama a vlastními silami si postavili dům a žili spokojeným životem. Nos, který má Monika po otci jí prožité trauma připomínal při každém pohledu do zrcadla…

 

 

Monika proto sebrala odvahu a vyplnila přihlášku do Vysněné krásy. Už při úvodním rozhovoru s moderátorkou Alicí Bendovou si uvědomila, jak ji staré trauma pořád bolí. Došlo i na slzičky. Emotivní byl i pohled do zrcadla pravdy, u kterého se Monika měla rozloučit s tím, co na sobě nemá ráda. Kromě nosu by se ráda zbavila podbradku a také by chtěla hezčí prsa.

 

 

Další kroky odhodlané strážnice vedly na naši kliniku, kde ji čekala konzultace s MUDr. Peterem Mertanem. Ten se po domluvě s Monikou rozhodl, že nos, prsa i podbradek zvládne udělat najednou v rámci jedné anestezie. Povadlá prsa získala díky modelaci přirozeně mladistvý tvar a objem, podbradek vyřešila moderní laserová liposukce a tvar nosu operace zvaná rhinoplastika. Jako zkušený operatér si s trojitým zákrokem dokonale poradil a Monika se zase vzorně věnovala domácí rekonvalescenci.

 

 

Zatímco nová prsa uviděla už brzy po zákroku, nový nos zůstával ukrytý pod sádrou. Nemohla se dočkat, až ji doktor Mertan na kontrole sundá. A na svůj nový nos se nemohla vynadívat – jako by tam vždy patřil! Líbil se nejen Monice, ale i jejímu manželovi a vlastně všem, kdo ho viděli. Se starým nosem odešlo i to největší trápení

 

 

Vrátila se k běhání a začala pracovat na své postavě, ale také vylepšovat obličej. O ten se u nás na klinice postarala MUDr. Zuzana Macková, která Moniku botoxem zbavila vrásek na čele, jemně zvětšila a osvěžila rty kyselinou hyaluronovou a výplní na stejné bázi upravila také bradu. Tím se její tvář zharmonizovala a Monika teď vypadá mladší a jemnější.

 

 

Sama Monika září spokojeností, užívá si nejen nový nos a vymodelovaná prsa a omlazenou tvář, ale i to, že zmizel její podbradek.  Monika se sama v sobě smířila s tím, co bylo a rozhodla se, že dál už se chce v životě jenom radovat. A plnými doušky si začala užívat své vysněné krásy.

Na celou cestu za její vysněnou krásou se můžete podívat ZDE

 

 

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.