Dermatologie ·

3 minuty čtení

·

7. 3. 2020

ZÁCHRANNÁ MISE PRO PLEŤ PO LÉTĚ ZAČÍNÁ

fSlunce, slaná voda a party pod hvězdným nebem vykonaly své a vy v zrcadle sčítáte všechny šrámy, které letní radovánky vepsali do vaší tváře. Hoďte své pleti záchranný kruh v podobě intenzivní péče.

 

Ruku na srdce, letní dovolenkový čas tak trochu narušil i váš jinak dokonale zažitý režim očisty a péče o pleť. Když se k tomu přidá působení slunce, slané či chlorované vody a klimatizace je jasné, že vaše pleť přišla o svůj lesk a povadla. Zejména na čele a kolem očí přibyly další vrásky či malé pigmentové skvrny. Poradíme vám, jak rychle, bezbolestně napravit vaše letní prohřešky.

 

 

DEPIGMENTACE, OČISTA A REGENERACE

Nabídněte své pokožce důkladnou očistu, regeneraci a depigmentaci za pomoci jedinečného přístrojového ošetření YES Care. „Jde o účinnou kosmetickou pečující a preventivní procedura zahrnující 4 stupně péče, které důkladně vyčistí, zaktivují a vyživí pokožku podle typu a jejích potřeb,“ prozrazuje dermatoložka a anti-agingová specialistka MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

 

Toto moderní neinvazivní ošetření představuje jedinečnou kombinaci hloubkového čištění pleti ve spojení s oxygenoterapií, radiofrekvenční obnovou kolagenu s elastinem a ultrazvukovým zapravením výživového séra, aminokyselin, kyseliny hyaluronové, peptidů, vitamínů a dalších látek individuálně dle stavu potřeb vaší pleti.

 

V případě větších pigmentací či potřeby dosáhnout výraznějšího omlazení pleti je třeba povolat účinnější zbraně v podobě laserového ošetření.

 

 

HLOUBKOVÁ HYDRATACE A REVUVENCE

Vlivem letní aktivit je vaše pokožka nejvíce okrádána o hydrataci, kterou potřebuje nutně doplnit, aby mohl proces vlastní regenerace pleti fungovat naplno a zabránilo se jejímu předčasnému stárnutí. Dopřejte ji tedy plazmalifting ve spojení s kyselinou hyaluronovou. Velkou výhodou tohoto ošetření je, že k omlazení pleti se nepoužívají žádné cizí látky, ale tělu vlastní plazma. Ta dokáže stimulovat kmenové buňky produkující kolagenní vlákna a nastartovat tak obnovu a regeneraci pokožky. Pokud se plazma obohatí o kyselinu hyaluronovou, nabídnete pokožce kromě účinné regenerace kožních buněk i intenzivní hydrataci a výraznější omlazení v jednom kroku.

 

 

VYSOCE ÚČINNÁ PÉČE NA DOMA

Podpořit ozdravnou, hydratační a regenerační kůru pleti můžete i doma za pomoci unikátního produktu HYALURON ELIXIRU, který v sobě ukrývá 100% čisté bioaktivní kyseliny hyaluronové ve formě roztoku pro vnitřní užívání. „S trochou nadsázky se dá říci, že kyselina hyaluronová je něco jako všelék. Vyskytuje se v hojném množství téměř v celém těle. Právě kyselina hyaluronová v péči o zdraví a pleť hraje nezaměnitelnou roli - tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty. Je součástí pojivových, slizničních a nervových tkání. Ve velkém množství se nachází právě i v kůži,“ prozrazuje primář plastické chirurgie z Kliniky YES VISAGE.

 

Mladá pleť kyselinu hyaluronovou přirozeně obsahuje, zajišťuje v ní vlhkost, vytváří plný vzhled, chrání pokožku před UVB paprsky a podílí se na její regeneraci. S věkem ji ovšem ubývá a je třeba ji doplňovat. Ideálně každý den po kapkách v podobě HYALURON ELIXIRU. Dokážete tak efektivně zpomalit stárnutí!

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.