Hubnutí ·

2 minuty čtení

·

25. 1. 2022

ZÍSKEJTE DOKONALÉ TĚLO DÍKY NEJMODERNĚJŠÍM METODÁM A TECHNOLOGIÍM!

Už dlouho si přejete vylepšit některé partie vašeho těla, které nejsou zrovna podle vašich představ? Stále však váháte, protože si nemůžete dovolit být na dlouho vyřazeni z pracovního procesu? Neváhejte, představíme vám nejmodernější zákroky, které splní vaše sny i přání do nejmenších detailů.

 

Zbavte se problematických partií

Přestože pravidelně cvičíte, jsou partie, které se vám přes veškerou snahu nedaří vytvarovat? Nejčastěji to bývají boky, bříško či stehna, která nejvíce vzdorují? Pomoci vám může dnes nejvyhledávanější a zároveň nejúčinnější metoda trvalého odstranění tuku – laserová liposukce SlimLipo.

Velkou výhodou liposukce SlimLipo je, že předchází vzniku nerovností a kožních převisů. Jako jediná liposukce zároveň stahuje a vypíná pokožku, a to s minimální rekonvalescencí," prozrazuje specialista na tumescenční a laserové liposukční techniky MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky YES VISAGE.

Vylepšete siluetu těla

Toužíte již během několika ošetření výrazně předefinovat siluetu postavy? Efektivně zabojovat proti celulitidě, otokům, křečovým žilám i tukovým usazeninám v problematických partiích? Vyzkoušejte zcela neinvazivní unikátní přístrojové ošetření YES BodyCare, které nemá díky kombinaci 4 metod v jednom ošetřujícím procesu obdoby.

Kombinuje inovativní patentovanou technologii Roboderm, výrazně stimulující pojivovou tkáň, díky trojnásobné hloubkové síle s účinky moderní laserové a LED technologie a aplikací účinných sér. Dosud technologie žádného jiného neinvazivního ošetření tohoto typu neobsahovala tuto čtyř-kombinaci najednou a nedokázala dosáhnout až 21 600 mikrostimulací za minutu.

Skoncujte s křečovými žilami
Už dlouho přemýšlíte o odstranění křečových žil, ale bojíte se narkózy, bolestivého zákroku a zdlouhavé rekonvalescence? Nemusíte! Existuje moderní metoda, kdy se nemocná žíla uzavře pomocí certifikovaného žilního lepidla VenaSeal a postupně se vstřebá.

„Výhodou této metody je, že zákrok trvá pouhých dvacet minut, metoda je zcela bezbolestná a provádí se za plného vědomí pacienta. Navíc po zákroku není třeba dodržovat žádný speciální režim, ani nosit kompresivní punčochu. Pacient se okamžitě může vrátit naplno do života i sportovat,“ vysvětlujete cévní chirurg, docent MUDr. Peter Baláž z Kliniky YES VISAGE.

Pořiďte si svůdný dekolt
Zvětšení prsou nikdy nebylo snazší a bezpečnější! Díky nové unikátní metodě dochází k vložení speciálních implantátů do prsou řezem často pouhých 2,5 centimetrů přes speciální sterilní sáček ve tvaru trychtýře.

„Pro námi používané implantáty je charakteristické, že díky velmi poddajnému a vůči poškození stabilnímu gelu se dá použít menší řez než u jiných implantátů stejného objemu. Navíc nabízí některé další unikátní vlastnosti, jako je ergonomický gel, tedy silikonový gel, který se přizpůsobuje poloze těla a chová se podobně jako prsní žláza,“ vysvětluje lékařka MUDr. Andrea Musilová z Kliniky YES VISAGE. Můžete se tedy těšit na žádoucí poprsí, které bude působit stejně přirozeně jako prsa přírodní.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.