Hubnutí ·

4 minuty čtení

·

25. 1. 2022

I MUŽI SE CHTĚJÍ LÍBIT!

Stejně jako muži svěřují své benzínové miláčky odborníkům, aby byly dokonalejší a ještě výkonnější, tak by se i oni mohli a měli svěřit do rukou profesionálů, kteří jim mohou pomoci k vysněnému tělu i dobré kondici.

 

Problematické partie vyřeší liposukce

Vlivem životního stylu, sedavého zaměstnání a přibývajícím rokům často vaše postava není, co bývala. Roste vám břicho, boky nabírají na objemu a začíná se objevovat podbradek? Přesně v těchto místech se zejména mužům tuk velmi rád ukládá. Zbavit se ho lze snadno a efektivně za pomoci liposukce. „I poměrně rozsáhlá liposukce se dá dnes provést pouze v místním umrtvení, bezbolestně a ambulantně. Běžně si s klienty během zákroku povídám. Osobně mám nejlepší zkušenosti s laserovou liposukcí SlimLipo,“ vysvětluje lékařka a chirurg MUDr. Hana Skeřilová z Kliniky YES VISAGE. Skvělé je, že během jednoho zákroku lze odsát nadbytečný tuk i z více partií najednou. Kůže se v místě ošetření krásně stáhne, vypne a získá zpět ztracenou elasticitu. Díky tomu se minimalizuje vznik jakýchkoliv nerovností a kožních převisů. Během dvou dnů se můžete bez problému vrátit do práce.

 Na obezitu s gastro balónem

Potýkáte se s nadváhou či dokonce obezitou? Občas sice s velkým sebezapřením uberete na jídle a kila jdou trochu dolů, ale pak zase naberete? Osvojte si zdravý životní styl a uberte výrazně na váze díky čtyřměsíčnímu hubnoucímu programu Elipse pod dohledem odborníků. Středobodem celého programu je měkký balónek, který je umístěn do žaludku. Má velikost kapsle, kterou snadno spolknete. A až pak je naplněn fyziologickým roztokem do potřebného objemu. Navíc jeho aplikace ani odstranění nevyžadují operaci, endoskopii ani anestezii. Díky němu budete mít pocit nasycení a lépe upravíte své stravovací návyky. V rámci programu vám výživový specialista sestaví jídelníček na míru a bude vám k dispozici po celou dobu programu i dva měsíce po jeho ukončení. Na konci vás čeká odměna v podobě úbytku 10-15 % z celkové tělesné váhy. Tedy za předpokladu, že dodržíte všechna doporučení.

Jednoduchý zákrok, co vám ubere 10 let

Síla očního kontaktu je léty prověřená. Jen těžko však bude fungovat, když oční víčka začnou povadat a objeví se převislá kůže a tukové prolapsy v očním okolí. Nejde jen o estetický problém, pokleslá víčka mohou například i omezovat zorné pole. Vyřešit vše můžete snadno díky operaci očních víček neboli blepharoplastice. „Zákrok se provádí jednoduše pouze v lokální anestezii. Má však velký efekt - vizuálně dokáže klientům ubrat i deset let," prozrazuje další benefit lékařka MUDr. Andrea Musilová z Kliniky YES VISAGE. Kromě odstranění povadlé a nadbytečné kůže očních víček se totiž při zákroku korigují vrásky a v případě potřeby se také odstraňují tukové polštářky pod očima.

Konec chrápání

Nechcete poslouchat neustálé výčitky svého okolí, že díky vašemu hlasitému oddechování se vůbec v noci nevyspí? Nebojte, nejde o nic neobvyklého! Nejčastější příčinou chrápání je však uvolněné svalstvo v oblasti dutiny ústní a hltanu. Zachránit rodinnou pohodu a výrazně redukovat chrápání dokáže speciální laserové ošetření. „Doporučuji ošetření nejmodernějším a nejvýkonnějším laserem FOTONA SP DYNAMIS PRO. Za pomoci erbiového laseru prohříváme do hloubky sliznici v okolí měkkého patra, tím stimulujeme tvorbu kolagenu. Měkké patro se zpevní a chrápání se postupně redukuje. Po zákroku nepociťujete bolest, maximálně se dostaví pocit lehkého škrábání v krku, které postupně odezní,“ popisuje ošetření dermatoložka MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE. Po ošetření nemusíte dodržovat žádný speciální režim. Jen je dobré doplňovat kyselinu hyaluronovou, třeba za pomoci kapek HYALURON ELIXIR a kolagen ve formě potravinových doplňků.

Manažerský program pro zdraví, imunitu i potenci

Chybí vám chuť k životu i na sex? Jste dlouhodobě pod velkým fyzickým i psychickým tlakem? Bojujete s únavou, vyčerpaností a nejrůznějšími bolestmi či infekcemi? Vaše tělo zkrátka začíná stávkovat … Zatáhněte za záchranou brzdu včas a nabídněte svému tělu pořádný doping. Pomoci vám dokáže revitalizační infuzní léčba pod dohledem specialisty. Na začátku programu podstoupíte vstupní diagnostické vyšetření, na základě toho pak podstoupíte cílenou infuzní léčbu. „Revitalizační infuze jsou vhodné jako prevence zimní deprese, jarní únavy a veškerých zátěžových stavů včetně každoročního virologického rizika,“ vysvětluje docent Lubomír Novák z Kliniky YES VISAGE. Infuzní terapie v na míru sestavených programech jsou zaměřené například na regeneraci a zpomalení stárnutí organismu i související dílčí problémy.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.