Plastická chirurgie ·

2 minuty čtení

·

22. 2. 2021

POZVEDNĚTE KRÁSU VAŠÍ TVÁŘE!

Máte pocit, že váš obličej ztrácí mladistvé kontury a je více než kdykoliv předtím přitahován gravitací k zemi? Vzepřete se času a omládněte o několik let za pomoci YES FastLiftu!

Toužíte získat zpět mladistvý vzhled, ale obáváte se náročného zákroku a dlouhé rekonvalescence? Potom právě YES FastLift může být tím ideálním řešením pro vás. „Jde o šetrnější zákrok, který nabízí srovnatelný výsledek s radikálnější metodou faceliftingu. Zároveň umožňuje dřívější návrat do běžného života díky kratší rekonvalescenci,“ prozrazuje lékařka plastické chirurgie MUDr. Andrea Musilová z Kliniky YES VISAGE. YES FastLift je minimálně invazivní zákrok bez celkové anestezie, bez dlouhého hojení a nutnosti obvazů.

 

Vzepřete se gravitaci

Obličej vlivem stáří ochabuje a díky gravitaci celkově povadá směrem dolů. Vzniká tak unavený až vyčerpaně smutný výraz v obličeji, kterého vás dokáže zbavit jen profesionálně provedený zásah plastického chirurga. YES FastLift po stejné padající ose zvedne zpět povislé koutky úst, kůže na tvářích se vrátí do mladé pozice do oblasti lící, zpevní a rozjasní kontury, krk se vyhladí a stejně tak i hluboké vrásky. Tento moderní postup šetrného a přirozeného vertikálního vyzdvižení kůže, podkoží a odstranění přebytečné kůže povadajícího obličeje zaručuje maximálně přirozený a dlouhotrvající výsledek.

 

 

Nastal ten správný čas

Nespornou výhodou této moderní omlazující metody je, že ji lze provést ambulantně jen v lokální anestezii a celý zákrok netrvá déle než hodinu a půl. Podstoupit ho můžete v podstavě kdykoliv, neboť se jedná o šetrnější metodu faceliftingu. Klidně i v pětatřiceti letech. Stárnutí pokožky je totiž hodně individuální záležitost. „Velmi efektivní je zejména u mladších klientů mezi 40 až 55 lety. Nicméně pomoci vám dokáže i ve vyšším věku. Záleží však na přáních a preferencích klienta, které by měl vždy dopředu pečlivě s lékařem probrat,“ říká lékařka plastické chirurgie MUDr. Andrea Musilová z Kliniky YES VISAGE.

 

 

U YES FastLiftu se pracuje jen s podpovrchovou vrstvou kůže, na rozdíl od klasického liftingu, kde se jde hlouběji. Proto je třeba počítat s tím, že výsledný efekt vydrží o něco kratší dobu. Na druhou stranu otoky i podlitiny po zákroku jsou menší. Po čase je možné dle potřeb pokožky výkon znovu zopakovat.

Pro lepší hojení a trvalejší výsledek je dobré zvýšit po zákroku příjem kyseliny hyaluronové. Můžete si ji dávkovat po kapkách třeba v podobě HYALURON ELIXIRU.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.