Hubnutí ·

2 minuty čtení

·

28. 4. 2022

VYSNĚNÁ KRÁSA: BŘICHO PO PORODU JAKO VELKÝ MINDRÁK

Naše klinika se stala hrdým partnerem pořadu TV PRIMA Vysněná krása. V osmi dílech tak naši specialisté velkou měrou přispěli k tomu, aby se účastníci díky vysněným estetickým zákrokům zbavili trápení a mindráků a s novým vzhledem mohli vykročit do nového, lepšího života.

 

Hlavní aktérkou 1. dílu Vysněné krásy byla sedmatřicetiletá manažerka Pavlína Kukuczková, která na první pohled působí jako spokojená a sebevědomá žena. Ovšem zdání mnohdy klame. Jejím trápením byl převis kůže na břiše, který ji zůstal po porodu dcery. Přestože se snažila dietou i cvičením vše dostat do původního stavu, vytahané kůže na břiše se zkrátka zbavit nemohla.

Pavlína se však nedokázala s tímto stavem smířit, postupně se uzavírala do sebe a snažila se svůj „mindrák“ všemožně schovávat. Také chuť pracovat na své postavě dál se postupně vytrácela. Dvanáct let se vyhýbala pohledu do zrcadla, partnerovým dotykům a při intimních chvilkách zhasínala.

 

Nakonec se rozhodla jít doslova s kůží na trh a přihlásila se do pořadu Vysněná krása. Hned v úvodu pořadu nastal pro Pavlínu nejtěžší okamžik, kdy musela předstoupit před zrcadlo a rozloučit se s břichem. „Tak já se loučím, břicho. Děkuju ti za dceru a těším se na nový začátek,“ pronesla. Velice emotivní okamžik dojal i moderátorku pořadu, také maminku Alici Bendovou.

Následně už ji čekala konzultace s vedoucí lékařkou plastické chirurgie MUDr. Andreou Musilovou, která ji vysvětlila, že není možné se takto velkého kožního převisu zbavit pouhým cvičením a doporučila ji abdominoplastiku v kombinaci s liposukcí. Nezapomněla s ní probrat vše, co ji čeká během zákroku i po něm. Díky zkušené lékařce proběhl kombinovaný zákrok bez problémů. Rekonvalescenci za pomoci své rodiny Pavlína zvládala dobře. Proto se za nějaký čas mohla vrátit k běžný aktivitám a postupně i ke cvičení.

Neuvěřitelná proměna postavy ji natolik nadchla, že se rozhodla ve vylepšení pokračovat. Tentokrát se zaměřila na svůj obličej a ruce, neboť ji trápilo, že přibývající roky jsou na nich už trochu vidět. Navštívila tedy lékařku estetické medicíny MUDr. Janu Paduchovou, která  pro celkové omlazení tváře doporučila niťový lifting a injekce krásy. Ruce, které po zhubnutí vypadaly staře, za pomoci výplní opět získaly plnost a svěží vzhled.

Když se znovu Pavlína s moderátorkou Alicí Bendovou postavila před zrcadlo nestačila se divit. Dívala se na ni skutečně šťastná, sebevědomá a spokojeností zářící žena. Proměnu nejen vnější, ale i vnitřní ocenil i její partner Vladimír, který ji celou dobu na cestě za vysněnou krásou podporoval.

 

Na celou cestu za její vysněnou krásou se můžete podívat ZDE.

Nevíte, jestli podstoupit zákrok nebo operaci? Rádi vám poradíme.